Att bo vid en flygplats

Att bo vid en flyplats har flera fördelar. Jag tycker att det ger en form av frihet att se dessa spektakulera maskiner där uppe. Jag har blivit så duktig att jag på ett relativt långt avstånd kan säga vilket typ av plan det är. Det väcker såklart även tankar om vart de är på väg? Till en stad, till solen, reser de hem till släkten eller flyr de från något? Jag kan fundera ut massor av berättelser kring att bara se en Boeing.
dhuhuuuu

Det finns ju såklart några nackdelar också. De flesta tror såklart att det ljudet. Fast idag finns det ju så bra fönster som håller oljud borta. De moderna fönstren håller både bilbrum, flygplansljud och fågelkvitter ute. De isolerar väldigt bra. Så ljudet är inte ett stort problem för min del. Sedan vänjer folk sig som bor vid en flygplats också efter bara några dagar.

Den största nackdelen är väl snarare längtan att resa någonstans. Samt om det är viktiga personer som gästar lander, så att vägen blir avstängd för en bilkortege ut till flygplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *